Kultura

Vzhledem k humanoidním formám, které ve federaci Albedoru převládají, nejsou formy kultury a umění ničím co by Vám připadalo nové. Provedené divadelních představení, natáčení filmů a některých způsobů výtvarného umění jsou jiné vzhledem k technické úrovni.

Novinkou, kterou ještěš neznáte může být nové sochařství a malířství, které poskytuje abstraktní pohled na konkrétní věci s vědeckou přesností. V oblasti malířství a sochařství máte i vy abstraktní umění, kterému se říká moderní umění. 

Věci které jsou zajímavé na pohled však mohou být vytvořeny i z dokonale známých věcí. Stačí k tomu na příklad pouhé zvětšení věci, nebo zmenšení věci.  Nejmodernější naše umění Vás může zaujmout už tím, že po vstupui do výstavní síně vstoupíte třeba k vám domů, ale jste zmenšeni do tí míry že koberec je velký jako les. Případně vstoupíte do drážky gramofonové desky, která je zvětšena natolik že se kolem vás tyčí až ke stropu výstavní síně 

Naproti tomu je také zajímavé nezměrné věci zmenšit. V podobném, či v tom samém výstavním zařízení lze vidět model vesmíru. Jde o místnost ve které je zdánlivá změť různých barevných koulí. Model se pohybuje a je vidět že  vždy o něco menší koule obíhá okolo větší od obrovské, která je uprostřed a která zabírá většinu místnosti až po kuličky velikosti hrášku. Model js přesný i v tom, že každá menší koule se pohybuje rychleji než ta větší.

Hudba je u nás stejná jako u Vás. Vzhledem k úrovni techniky se možná některé směry a hudební žánry objevily dříve, ale výsledek je stejný. Je dokonce pravděpodobné, že některé melodie, či celé skladby mphou být dokonce stejné.

Jelikož jste však zvyklí znát některé písně konkrétně v populární hudbě od vašich autorů, snažíme se Vás s naší hudbou moc neseznamovat, aby nedošlo k nějakým problémům.

V oblasti filmové tvorby včetně literatury se věnujeme tvorbě příběhů s dobrým koncem,. Příběhy ve filmové podobě jsou tvořeny tak aby byly hodně napínavé a dobrodružné a aby v nich bylo hodně triků a efektů, jde-li o pohádky, či vědeckofantastické filmy pro mládež.

 

Nepřehlédněte vybrané ukázky kultury

  • Hudba Robina Hronka - Poznejte Robina Hronka nejen jako našeho kontaktéra, ale i jako hudebního skladatele elektrofonické hudby
  • Plasma Monsters - Kultovní fenomén zábavy v oblasti filnu, seriálů a počíétačových her, či komixů. Web se zaměřuje na komixy a obsahuje nástiny zcela nových příběhů

Kontakt

Earthsave Praha robinhronek@gmail.com