Bude se konat evakuace pozemšťanů

10.12.2015 11:02

Každou středu se náš kontaktér baví o nás s jedním kamarádem u piva, pro kterého to ale nemá takový význam, jako pro spoustu dalších, kteří trpí zvůlí úřadů a nevědí jak z toho. Evakuace v plánu je, ale web projektu Archgas 2 se zatím neplánuje, a to ani formou přepisdu jeho textového obsahu na web Earthsave. Jisté však zatím je, že evakuace bude.

Na rozdíl od Ashtara Sherana a jeho Vesmírných lidí se nejedná o podvod, který spolčává v tom, že si koupíte lístek na kosmickou loď, a i když nastane termín evakuace, nikam nepoletríte. Stačí s námi spolupracovat a v případě, že se k nám připojíte v naději na řešení problémů evakuací, nebude Vás to nic stát a opravdu někam poletíte.

Proptože bude hlavní aktualizace prezentace evakuačního projektu s názvem Archa 2 spočívat v úpravě termínu zániku světa, ker kterému v roce 2014 nedošlo, bude tentro termín neurčený. Příležitosti, jak začít tady již jsou. Ženy, které se podobají těm, které k Vám od nás přišly, a pohybují se okolo Robina Hronka, mohou spolupracovat jako ošetřovatelky u společnosti PCA Praha - https://pcapraha.webnode.cz včetněš projektu Robinhelp. Web uvedené společnosti zatím sám o sobě pravdu o svém původu a o původu organizace obsahuje jen okrajivě a nabídka evakuace chybí úplně. Možná že tam budou tyto informace doplněny, bude-li o tom rozhodnuto na mezinárodní konferenci organizace BATRADIS, jejímž hostitelem by v roce 2016 měl být Frasnkfurt nad Mohanem, což se dozvíte z prezentací na sociálních sítích této organizace, Daskšá možnostá, kde může být rozhodnuto o zveřejnění nabádky evakuace na webu organizace PCA Praha, je mezinárodní konference společnosti Allied Social Services, která se v Čechách jmenuje PCA Praha a na Slovensku PCA Slovakia, konající se každým rokem ve Stockholmu. Z taktických důvodů to tam není, protože chceme dát příležitost co největšímu počtu lidí, kdy počítáme s tím, že málo kdo věří tomu, že pozemská civilizace není jediná ve vesdmíru a že byla navštívena jinou v takové míře, že si vybírá sociálně slabé jedince, jwejichž prostřednictvím chce lidstvu pomoci k lepšímu životu.

Bude se tedy konat evakuace? Ano.

Kontakt

Earthsave Praha robinhronek@gmail.com