Máme v Čechách další posilu

14.02.2016 17:38

Situace kolem hlavních osob pro náš kontakt, čímž myslíme Robina Hronka a naše vyslance, pracující v Praze, neobejde se to bez další posily. Již v průběhu Ledba 2016 dorazila do sluneční soustavy s orsnžovým sluncem a pouze jednou obydlenou planetou, která je třetí oběžnicí toho slunce a která je známá jako Země, další kosmixcká loď za albedorské federace. Bohužel se však tato zpráva dostává na náš web až v polovině Února 2016, prptože měl Robin Hronek od nás jiné úkoly a řešil různé věci ve svém životě.

Na této další lodi je zajímavé, že má určitou spojitost s jeho hudnou, ovšem očekávaná posula se spíše týká projektu Robinhelp a s ním spojených pokusů pražské pobočky organizace BATRADIS s možností umožnit jednak nám, ale všem svým pracovníkům přístup na veřejný internet zdarma pomocí tecghnologie, kterou tato pobočka vynalezla. Jediná spojitost s hudbou Robina Hronka je tu v tom, že uvedenou loď vlastní a nechala postavit gramofonová společnost Sharm Music Company, která vydává hudbu Robina Hronka. Pokud by Albedor používal peněžní ekonomiku, dalo by se říci, že hudba Robina Hronka vydělala dost peněz na stavbu kosmické lodi včetně jejího vypuštění do vesmíru. Jelikož ale peněžní hgospodářství u nás doma nemáme, tlak veřejnosti na pčíslušné instituce způsobil, že byla postavena kosmická loď, jejíž posádku však bude tvořit většina fanoušků Robina Hronka, co by hudebního skladatele, kteří jsou na webu aspolečnosti SMC (Sharm Music Company) zaregistrováni, aby mohli stahovat a poslouchat své oblíbené interprety včtetně Robina Hronka, včetně tématixkého rádia. Na základě aktivity u hudby Robina Hronka, jako je počet přístupů, steamovaný poslech a stahování souborů (hudebních souborů) do místní knihovny v daném zařízení (Stolním, či přenosném počítači, tabletu, nebo telefonu.

Naštěšstí má hudbu Robina Hronka rádo u nás dost lidí dost starých na to, aby měli dostatek znalostí a vědomostí ze všech oborů, které jsou potřeba ke splnění svých úkolů. Jwe mezi nimi hodně studentů, kteří se k Vám vydali v doprovodu vybraných profesorů. Mohou se tak ve svých oborech, které studují velmi mnoho věcí naučit přímo v praxi. 

Vlastník lodi rouzdělil posádku na 2 skupiny, z nichž jedna bude posilou pro naše pražské vyslance a druhá zůstane na lodi a postará se o rozhlaasoví a televizní přernosy se záznamem koncertů Robina Hronka a dalších jeho přátel, kteří se aktivně zabývají hudbou, vydává-li jejich hudbu společnost SMC.

Tato nová kosmická loď je po technické stránce chloubou albedorského kosmického inženýrství. Díky tomu, že federace obsahuje různě vyspělé civilizace, je zde k dispozici nový typ pohonu, který pracuje s temnou hmotou a energií, takže cestu mezi Albedorem a Zemí zvládne za čtvrtinu původní doby letu. Kdyby chtěla bedoucí část posádky nový pohon maximálně využít i na takovéto cestěš, dalo by se z jedné plůanety na druho dorazit téměř okamžitě. Také tvar je jiný. Jde o velice tenký trojúhelník, který je 2500 m dlouhý a v nejširším místě 800 m široký. Špice lodi je tenká nwěkolik milimetrů, ale výška postupně vzroste směrem dozadu až na 800 m. To je základní tělo lodi, které obsahuje zejména zařízení pro pohon a ungování lodi o 5 palubách v nejtlustší části. Tou prochází svislý válec se dvěma diásky nahoře a dole, které přidávají z každé strany další 3 paluby nahoře a dole. Střední část a boky zádi liodi obsahují na každém straně 2 hangáry pro výsadkové lodě velikosti běžného autobusu. Každý hangár pojme takovéto výsadlové lodě 3. Každá výsadková loď je pro 20 lidí. Na palubě je včetně personálu 200 osob. Valnou část lodi zabírá technologie nového pohonu, která je zatím trochu moc velká. Věrtšinu lidí tžvořčí ti studenti, z nichž někteří Vás navštíví.

Kontakt

Earthsave Praha robinhronek@gmail.com