Proč nefunguje web časopisu Nový Svět?

08.04.2016 19:34

Možná jste si všimli, že je web časopisu Nový Svět, který byl na adrese https://novy-svet8.webnode.cz zablokován. Proč tomu tak je? Pravděpodobně tam asi někomu něco vadilo, ale nevíme co. 

Náš mluvčí Robin Hronek, který spravuje i tento web přišel na to, že důvodů mohlo být několik:

ROZHOVORY S NÁMI

Rozhovory s námi měly za cíl dát většinu nás za příklad Vám. Konkrétně ženám, protože většina z nás jsou ženy. Rozhovory s nimi byly asi příliš autentické, protože i když nebyl pochopitelně popsán průběh některých intimních důvěrností, které s Robinem Hronkem někdy naše vyslankyně dělají popsán, mohlo to u někoho vzbudit dojem závadnosti ve smyslu mravní výchovy mládeže, protože ač není známo že by naše ženy byly kamarádkami redaktora Nového Světa, na požádání, nebo i bez něj, něco tomu redaktorovi předvedly.  Tám měly jít Vašim ženám příkladem u Robina Hronka v rámci projektu Robinhelp a rozjezd činnosti společnosti PCA Praha spolu s partnerrdkým soužitím Robina Hronka s nějakou ženou z Vqašeho světa. Zvláštní požadavky, reprezentované řádostí aby nějaká žena zkouišela Robina Hronka, nebo prostě muže nosit na zádech a přistoupila na nějaké ty důvěrnosti dříve, než je vhodné, takové věci by měly být samozřejmost.

POLITIKA

Web časopisu Nový Svět obsahoval také aktuální dfění v politice se zaměřením na českou vnitrostátní politiku, kde mohlo pravděpodobně vadit, že jsme v dosavadních článcích kritizovali činnost českých politiků a státních úředníků ve smyslu jednání, které může poškozovat obyčejné občany zejména, jde-li o sociálně slabé občany, kterým hodláme poskytovbat ochranu za spolupráci s námi. Články o té ochraně a o tom, co se dělo v Únoru, nebo o tom zda bude dražší elektřina, byly míněny informativně a pro zajímavost. Kažsdopádně je to pryč a pokud vám skrze Robina Hronka budeme chtít něco takového sdělit formou webu, dovolíme mu upravit obsah tak, aby nikomu nevadil.

Další důvody nís nenapadají, takž můžeme na Nový Svět nejspíše vzpomínat jako na zajímavý pokus.

Kontakt

Earthsave Praha robinhronek@gmail.com