Řešení s názvem Crusager

04.01.2017 22:08

Zaneprázdněnost hlavních osob pro koontakt s Vámi v Čechách způsobila, že se na webu o tomto kontaktu dlouho nic nedělo. Jsou to  potíže Robina Hronka a těch z nás, které Vám představil Robin Hronek jako společnost PCA Praha a tím i BATRADIS.

Pražská pobočka organizace BATRADIS bude potřebovat rozšířit, ale je k tomu potřeba důlní technika, kterou je potřeba dovézt. Toto byl důvod pro odmlku na tomto webu, protože nám na Vás velice záleží a chtěli bychom hlavně těm z Vás, kterým se ve Vaší lidské společnosti nežije snadno pomoci tím, že se postaráme o to, aby se Robinu Hronkovi podařilo vše, co má za úkol dosáhnout , udělat a čeho docílit. Za tímto účeledm naše velké vědeckotechnické organizace a průmyaslové korporace vyvinuly a vyslaly k Vám novou loď se zcela novým typem kvantového pohonu, který dle potřeby umožňuje konbinovat jak pčekonávání velkých kosmických vzdáleností pomocí skoku hyperprostorem tak cestu subprostorem s praktickým vyiužitím teorie strun a dokonce vzájemnou interakci obou technologií. TZV Struny nebo Superstruny jsou nejzákladnějším stavebním kamenem sebemednší elementární částice tj, částic, které ve větším množýství a při určitém uspořádání utvoří tředba Tachyony, nebo částice díky kterým je Proton Protonem, Neutron Neutronem a Elektron Elektronem, Možnosti praktického využití Strun mohou ovlivnit nezměnitelné fyzikální zákony hmoty za předpokladu, že je možné tyto Superstruny extrahovat a libovolně přeskupovat a vrátit zpět do čístic.

Takovýto typ pohonu má nová kosmická loď s názvem Crusager, která tak může být okamžitě kdekoli ve známém, ale i neznámém vesmíru. Umožněn je i výzkumný režim, ktedrý ale vyžaduje znalosti hyperprostorové a subprostorové navigace, časoiprostorové navigace a dimenzionální vektorové topologie. Protože byl Crusager navržen pro nejbližší přátele Robina Hronka, je veškeré ovládání i v průzkumném režimu řešeno tak, aby bylo velice jednoduché.

Díky tomu, že je čas relativní, jste si ani nevšimli dočasné nepřítomnosti některých našich lidí, kteří jsou nejbližšámi přáteli Robina Hronka. Konkrétně Marie Smaulová a Magda Railey, byly pozvány zpšět na rodný Albedor, aby složily kapitánské zkoušky. Jelikož není Marie Smaulová příliš dobrá na technické předměty a exaktní vědy, kapitánem lodi Crusager se stala Magda Railey i přesto, že jako pilot je Marie Smaulová obratnější a bystřejší, takže se musí spokojit s funkcí druhého pilota. a s Magdou si rozdělit mezi sebe povinnosti velení posádce ařešení kázeňsakých pčestupků.

Dalšími členy posádky jsou jejich další kolegyně a skupina lidí, která do Vaší sluneční soustavy loď přivezla tak, že s ní přiletěla. První cesta byla víceméně průzkumná. Vedle dovezení vybavení na rozšižování prostor poboček organizace BATRADIS byla objevena nejoptimálnější cesta do středu galaxie, známé jako Mléčná dráha. 

Prostředky, které by řešily potiže s vylepšováním Vaší civilizace nejsou ve Spojené hvězdné federaci Albedoru zcela legální, pokud pro uplatnění zásahu do mozkové činnosti není předložen dostatečně dobrý důvod, na jehož základě lze na konkrétní použití získat prececedenc. Protože nejvyšší federální tribunál neshledal žádný dosud předložený důvod za dostatečný, může tento druh řešení problému pocházet bu%dto z nových kolonií albedorské civilizace, získaných připojením civilizace, která má potzřebnou technologii, nebo ze světa, obydleného civilizací, která má potřebnou technologii, ale není členem federace. Takový svět nejblíže k Zemi je ve středu Mléčné dráhy. Zatím nní známo, kdy se tam poletí.

Bylo by velice dobré, aby se tam letět nemuselo.

Kontakt

Earthsave Praha robinhronek@gmail.com