Vyhlídky na Vánoce a rok 2016

17.12.2015 14:45

Něktzeré věci, které děláme se nám nedaří. Platí to hlavně pro Českou republiku, kde se společnost PCA Praha pokouším zahájit svoji činnost, kterou v rámci výukových programů našeho webu hodlá přispět k vylepšování Vaší civilizace i přesto, že takových společností, starajících se o zdravotně postižené je spousta. Žádní z nich všask nenabízí speciální služby v domácí péči např.pro osamělé zdravotně postižené muže. K tomu slouží její pilotní projekt Robinhelp, což je důvod pro příchod dalších pomocníků z galaktické federace Albedforu.

Proč již nepíšeme jmenovitě o planetě Albedor? Protože snaha o vyplnění dávných přrdpovědí o příchodu božího království na Zemi, kterým je ve skutečnosti připojkení Země k Alberdorské federaci, by došlo k ohrožení albedorsdké civilizace. Vláda albedorské galaktické federace pověřuje odborníky ze všech světů federace, aby spolupracovali s organizací BATRADIS, - konkrétně s jerjí hlavná českou pobočkou v Praze

Během roku 2015 k Vám byla povolána pomoc z galaxie Větrník a také pomoc ze souhvězdí Býka. Potřebujeme další technologie a odborníky, aby se nám to podařilo. Plánujeme také aktualizovat informace o nabídce evakuace těšch z Vás, kdo je ochotný se nad sebou zamyslet a začít spolupracovat, neboť stav Vaší civilizace se řítí vstříc katastrofě, kterou byste nemuseli být schopni přežít.

Během Vánoc 2015 a oslav Novéhgo roku se nic zatím neočekává. Některé nově získané technologie umožňují pracovníkům české pobočky naší mezinárodní organizace zavolat pomoc z velice velkého množství světů, z nichž očekáváme příchod odborníků na pomoc během následujícího roku. Abychom sejich sami nebáli díky tomu, jak mohou vypadat, hodláme sde soustřešdit na ty, kteří jsou lidem co nejvíce podobni, nebo jsou schopni vzít na sebe lidskou podobu.

Někteří naši zahraniční kolegové s těmito technologiemi v rámci pomoci s činností společnosti PCA Praha dosti nebezpečně experimentují, neboť se pokoušejí šetřit čas, práci a energii osloveným obyvatelům různých světů tím, že se snaží prakticky využít technologie, umožňující přerpravu osob, či věcí jinak, než kosmickou lodí. Konkrétně by se jednalo o úřerpravu hmoty pomocí teleportacew, nebo-li změny hmoty na energii, která by byla přezářena z jednoho místa na jiné, kde by byla energie vrácena do původní hmotné formy. Nebyli bychom závislí na příletu nějaké kosmické lidě, nebo odletu někoho od nás,l ale stačilo by si o něšco požádat, a ono by se to objevilo. Bohužel to není moc spolehlivé, zejména z naší strany, protože naše možnosti nejsou dostatečné na bezchybné používání takovéto technologie. Stačí drobná chyba v napájení a výsledek může být katastrofální počínaje chybou v rozkladu, přrnosdz a složení hlavně živého objektu, a otevření spojení se světem, se kterým se spojit nechceme konče.

Na našem webu Vás budeme pomocí blogu informovat o novinkách a souhrn informací o světě a jeho vyslancích, kteří se tak budou podílet na programu Earthsave, naleznwete v informacích o nás.

Kontakt

Earthsave Praha robinhronek@gmail.com